Tako osupljivo je pri 82 letih videti legendarna Jane Fonda

Tako osupljivo je pri 82 letih videti legendarna Jane Fonda (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2020

Hollywoodska igralka Jane Fonda je vedno veljala za pravo lepotico, ki je tudi na stara leta še vedno prava zapeljivka.

Ameriška igralka Jane Fonda je ena tistih, ki je vse življenje ohranjala vitko postavo in pazila na svojo dnevno rutino. Vsekakor se ji je to na stara leta še kako obrestovalo, saj pri 82 letih deluje tako zelo mladostno, da so mnogi presenečeni, ko ponosno pove, koliko je stara.

Seveda se vedno najdejo takšni, ki ji radi očitajo, da je prevečkrat odšla pod nož. Morda. A dejstvo je, da nikakor ni pretiravala in da jo še vedno lahko spoznamo in da se izjemno dostojno stara, da o njeni fit postavi niti ne govorimo.

Vedno je bila znana kot velika športna navdušenka, ki je vsak dan zahajala v telovadnico in tudi zdaj ni nič drugače. Še vedno ima svojega osebnega trenerja, s katerim dela po prilagojenem programu in še vedno izjemo pazi na svojo prehrano, rezultati pa seveda govorijo sami za sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For ELLE’s second annual conservation issue, we’re honoring Earth month with activist and actress @janefonda. ⁣Fonda, who was arrested last October for protesting in front of the Capitol with @FireDrillFriday, has been fighting the climate crisis for decades. “I always felt like the student. This is the first time that I am the leader,” says Fonda. “I’m 82, which is very useful because people say, ‘Well, gosh, if she can do it, I can do it, too.’”⁣⁣ Link in bio for the full story. ⁣ ELLE April 2020:⁣⁣ Editor-in-Chief: @ninagarcia⁣ Starring: @janefonda⁣⁣ Written by: Claire Hoffman⁣⁣ Photographer: @alexilubomirski⁣⁣ Stylist: @ariannephillips⁣⁣ Hair: @jjhanousek⁣⁣ Makeup: @deleonmakeup⁣⁣ Nails: @ajax_jachno⁣⁣ Set design: Jack Flanagan, @thewallgroup⁣⁣ Production: Nathalie Akiya, @kranky_produktions

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Priporočamo