Tako zelo srečna je tik pred poroko videti Meghan Markle

Tako zelo srečna je tik pred poroko videti Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2018

Odštevanja do kraljeve poroke je skoraj konec, že jutri bosta princ Harry in hollywoodska princeska Meghan Markle dahnila usodni da, na dvorcu Windsor pa se je že odvila generalka pred poroko leta.

Meghan Markle in princ Harry sta že opravila veliko generalko pred sobotno poroko na dvorcu Windsor. Kraljevi par bo v soboto izrekel usodni da, za princa Harryja bo to prvi zakon, za Meghan pa drugi.

Kljub vsem stresnim dogodkom, ki so se zgodili v zadnjih dneh, je bila Meghan ob prihodu na dvorec Windsor videti odlično razpoložena in izjemno srečna. Številni oboževalci kraljevega para so na družbenih omrežjih komentirali, da je lepa hollywoodska igralka povsem pripravljena na svoj veliki dan.

Še vedno pa ostaja nerešena uganka, kdo bo Meghan popeljal do oltarja. Njen oče Thomas Markle je te dni doživel srčni infarkt in ga zato čaka operacija, Meghan pa je bila močno potrta, ko je videla, da se njen oče ne bo mogel udeležiti poroke. Številni so prepričani, da bo to vlogo prevzel kar princ Charles, nekaj pa je celo takšnih, ki menijo, da bo to naredila njena mama Doria Ragland, s katero je Meghan izjemno povezana. Vse bo jasno že zelo kmalu, saj se poroka nezadržno približuje.