Tako zabavo si je za svoj rojstni dan omislila Rihanna

Praznovala je, kot se zanjo spodobi ... (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 3. 2014

Pevka Rihanna si je za svoj 26. rojstni dan omislila nekoliko drugačno zabavo. Ni se odločila za kakšnega od elitnih nočnih klubov, ampak za luksuzno hišo v zimskošportnem središču Aspen.

Mladenka se je tako odločila najeti prekrasno gorsko hišo, katere vrednost ocenjujejo na 45 milijonov dolarjev.

Riri

Ima sedem spalnic, posebno sobo za bovling, prostor za biljard, veliko kuhinjo, jedilnico z dolgo mizo za 12 ljudi. Notranji bazen je ogrevan, v njem pa je slana voda, da ne govorimo o dveh dvigalih, ki sta v hiši. Eden pripelje naravnost v glavno spalnico.

Riri

To pa še ni vse, k hiši namreč spadajo tudi povsem zasebno drsališče in dve teniški igrišči. V garaži je prostora za pet vozil, poleg pa je še hiša za goste z dvema spalnicama. Koliko je pevka plačala za najem tega luksuznega gorskega 'vikenda', ni znano.

Riri

Ve se le, da je hiša na prodaj in da je njena cena 45 milijonov dolarjev. Lani na primer si je pevka omislila bolj eksotično destinacijo in se je za svoj rojstni dan zabavala na Havajih.

Riri

Sicer pa naj bi bila lepotička trenutno samska. Prijatelji pa so ji svetovali, naj se svojega bivšega, Chrisa Browna, do katerega očitno še nekaj čuti, raje izogiba v velikem loku. Včasih mu tudi še pošilja sporočila in ga kliče, zato so ji namestili tudi aplikacijo, ki ji to preprečuje.

Foto: Profimedia

Značke: Rihanna

Priporočamo