Tako zaljubljeno fotografijo princa Williama in Kate Middleton nikoli ne vidimo, prizor, ki ga ne gre zamuditi

Tako zaljubljeno fotografijo princa Williama in Kate Middleton nikoli ne vidimo, prizor, ki ga ne gre zamuditi (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2020

Princ William in Kate Middleton sta v javnosti vedno zelo uradna in se skoraj ne dotikata, a to seveda ne velja, ko sta daleč stran od oči javnosti in si lahko privoščita čas samo za njiju dva.

Princ William in Kate Middleton sta v javnosti in na uradnih protokolarnih dogodkih vedno izjemno zadržana. Vedno pazita, da se ne dotikata drug drugega in si ne izkazujeta čustev, saj morata graditi podobo bodočega kralja in kraljice.

A, ko se kamere ugasnejo sta tudi Kate in William videti kot povsem običajen par, ki se rad zabava, ima svoje hobije in uživa v času, ki ga lahko posvetita samo drug drugemu.

Pred časom je nastala tudi čudovita in še kako zaljubljena fotografija, ko je kraljevi par užival na snegu. Vsekakor sta bila videti kot dva mlada zaljubljenca in nihče ne bi pomislili, da sta zasebno še kako sporočena in razigrana, prav takšna, kot vsi drugi mladi pari.