Takole ljubka je bila princesa Charlotte na prvi šolski dan

Takole ljubka je bila princesa Charlotte na prvi šolski dan (foto: Profimedia) Profimedia
5. 9. 2019

Princesa Charlotte je v Veliki Britaniji izjemno priljubljena, vsako njeno pojavljanje v javnosti pa je za Britance velik dogodek.

Princesa Charlotte je letos prestopila šolski prag londonske elitne šole Thomas’s Battersea, kjer se je pridružila svojemu starejšemu bratcu, princu Georgu.

Na prvi dan šole je bila mala princesa pod velikim stresom, kar se je videlo tudi na posnetkih, ki so seveda v hipu obkrožili svet. Princesa je ves čas v rokah držala svoj čopek in se tako skušala potolažili v trenutkih, ko so bile vse oči uprte v njo.

Charlotte je v preteklosti v javnosti požela že veliko navdušenja, saj je znana po svojem ljubkem in občasno tudi nagajivem obnašanju. Ko združi moči s svojim starejšim bratom Georgom, potem se kaj rado zgodi, da zbranim fotografom pokaže jezik ali jim kako drugače sporoči, da niso zaželeni.

No, tokrat je ohranila damske navade in pokazala, da je prava mala princesa, ki se zna lepo rokovati in spoštljivo obnašati. Oba s princem Georgom sta bila zelo zadržana in videlo se je, da imata pred prvim šolskim dnem oba veliko treme. No, verjamemo, da se bosta že prav kmalu navadila na nov ritem in nato vse naslednji dni z veseljem odhajala v šolo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess Charlotte arrives for her first day of school at Thomas’s Battersea, joining her older brother Prince George ✏️📚🏫

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Priporočamo