Takšen je v resnici trebušček slavne pevke Beyonce

Takšen je v resnici trebušček slavne pevke Beyonce (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2019

Beyonce and Jay Z sta ponosna starša Blue Ivy (7let) in dvojčkov Sir in Rumi (2 leti), a si občasno rada privoščita tudi kratek oddih brez otrok.

Pred kratkim sta si privoščila dan brez otrok na luksuzni jahti na Floridi. Beyonce je pokazala zavidljivo postavo v dvodelni obleki na dvojnem zmenku z njeno mamo Tino Knowles in njenim partnerjem Richardom Lawsonom.

Z jesenskim videzom je Beyonce požela prav vso pozornost in težko je bilo odmakniti pogled z njene postave. Za kratek oddih je izbrala čudovito rjavo obleko, ki je poudarila njen dekolte, z rokavi segajoč do njenih komolcev. Videz je dopolnila z ujemajočim srednje dolgim krilom, torbico kvadratne oblike in trendovskimi očali. Obleka je nekoliko razkrila tudi Beyoncin trebušček, ki je v zadnjih tednih nekoliko polnejši kot smo ga pri njej vajeni, a zato nič manj zapeljiv.

Jay Z se je odločil za sproščen videz v vzorčasti Dior majci, ki ga je dopolnil s črnimi hlačami Puma in svojo modno kombinacijo zaokrožil s trendovskimi belimi supergami.