Takšna je manekenka Alessandra Ambrosio, ko jo na ulici ujamejo brez ličil

Takšna je manekenka Alessandra Ambrosio, ko jo na ulici ujamejo brez ličil (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2019

Vrhunska brazilska manekenka Alessandra Ambrosio je na modnih brveh vedno do potankosti naličena, na ulici pa je videti povsem drugače.

Ni skrivnost, da vrhunske manekenke v prostem času rade nekoliko spočijejo kožo in je ne obtežujejo z težkimi ličili. Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio ni nobena izjema, saj tudi ona izjemno rada naokoli hodi brez ličil in si dovoli dneve, ko lahko zasije v svoji naravni lepoti.

Nedavno so jo fotografi ujeli na ulicah Los Angelesa, ko na obrazu ni imela niti trohice ličil. Kljub temu je bila videti izjemno lepa in videlo se je, da ji je koža obraza še kako hvaležna, da ji je privoščila kratek predah od težke maske.

Manekenka veliko potuje in ves čas menja kontinente, zato je njena koža še toliko bolj izpostavljena vremenskim vplivom. "Če je le mogoče jo ves čas vlažim, saj je zaradi nenehnega letenja moja koža včasih izjemno izsušena," je bila za Daily mail iskrena Alessandra, ki velja za eno izmed najlepših žensk na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#alesandraambrossio #themostbeautifuls #victoriasecret #victoriasecretgirls #victoriasecretangels #victoriasecretmodels #pretty #cute #beauty

A post shared by @ photosquotes on