Takšne Meghan Markle do zdaj še nismo videli

Takšne Meghan Markle do zdaj še nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je bila zadnje dni v New Yorku, kjer je po dolgem času znova videla svoje številne prijatelje, ki jih zdaj vidi bolj redko.

Vojvodinja Meghan Markle ne skriva, da pogreša ZDA in da bi si želela več časa preživeti s svojo družino in prijatelji. Zato je že pred meseci začela načrtovati pot v New York, kjer se je družila s svojimi številnimi slavnimi prijatelji in preživela nekaj dni daleč stran od kraljevih obveznosti, ki so zdaj postale njen vsakdan.

V New Yorku so prijatelji vojvodinji pripravili tudi zabavo za njenega prvega otroka, tako da se je lepa Meghan v London vrnila s številnimi darili, ki imajo seveda veliko čustveno vrednost.

Na poti nazaj v London pa so jo paparaci ujeli na letališču, kjer je pokazala nekoliko drugačno podobo kot smo jo pri vojvodinji vajeni. Meghan je na letališče prišla v povsem sproščeni modni kombinaciji, s športno kapo na glavi in v športnih copatih. Povsem običajna modna kombinacija, a ne seveda običajna za britansko vojvodinjo. Vse kaže, da je Meghan kar nekoliko pogrešala sproščen ameriški stil in da je komaj čakala, da lahko nekaj dni uživa daleč stran od kraljevih obveznosti in strogih pravil, ki jih narekuje življenje v palači.