Tako bujnega dekolteja pri Severini že dolgo časa nismo videli

Tako bujnega dekolteja pri Severini že dolgo časa nismo videli (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić) Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić
17. 4. 2020

Hrvaška pevka Severina ima te dni veliko časa, saj so zaradi koronavirusa odpovedani vsi koncerti, zato ostaja doma in v Beogradu čas preživlja s svojim možem Igorjem Kojićem in njegovo družino.

Severina je v času koronavirusa svoj zagrebški naslov zamenjala z beograjskim in tako že nekaj časa živi pri družini svojega moža Igorja Kojića v razkošni vili v elitnem delu Beograda.

Pevka trenutno ostaja brez koncertov, saj bi bili v času koronavirusa preveč rizični, a to še ne pomeni, da je pozabila na svoje sledilce na Instagramu, ki ji sledijo kjerkoli se že pojavi.

Tokrat jim je privoščila fotografijo, ki bo mnogim dvignila moralo v teh temnih časih, ko večina ostaja doma in čaka na konec vladavine koronavirusa. Severina je objavila zapeljivo fotografijo, ki le malo prepušča domišljiji, njen dekolte pa že dolgo časa ni bil tako zelo bujen.

Pevka je nedavno priznala, da je v času karantene pridobila že sedem kilogramov in treba je priznati, da se ji nove obline še kako podajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet dreams🖤 #ostanidoma #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo