Takšni so bili zvezdniki v svojih mladih letih

Takšni so bili zvezdniki v svojih mladih letih (foto: arhiv revije Lady) arhiv revije Lady
Vir: Lady
19. 10. 2016

Da, tudi zvezdniki so bili nekoč otroci in najstniki, a morda boste presenečeni, da si nekateri od njih danes niso prav nič podobni.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski je bila že kot deklica zelo ljubka, zato ni nič čudnega, da je zrasla v pravo lepotico, ki moškim meša glave kot za stavo.

     

Chrissy Teigen

Mala lepotička je znala pozirati že, ko je komaj hodila. Zato ni nič čudnega, da je postala ena izmed najbolj znanih modelov in manekenk.

     

Louis Tomlinson

Član priljubljene skupine One Direction Louis Tomlinson si je nekoč želel postati nogometaš. A je bila ljubezen do glasbe očitno močnejša, saj je raje, kot brcal žogo, pel in nastopal.

     

Bella & Gigi Hadid

Bella in Gigi Hadid sta bili ljubki in fotogenični že kot deklici, zato ni čudno, da sta danes uspešni manekenki in modela.

     

Katy Perry

Pevka Katy Perry je danes videti popolnoma drugače, kot je bila videti kot otrok. Takrat je namreč imela veliko svetlejše lase, pa tudi njen obraz je bil bolj okrogel.

     

Zac Efron

Kodrčki so sicer izginili, a tudi brez njih je igralec Zac Efron še vedno videti zelo dobro, čemur bi zagotovo pritrdile njegove oboževalke.

     

Taylor Swift

Pevka Taylor Swift je bila že kot otrok vitka, visoka in svetlolasa, poleg tega pa je tudi rada nastopala, zato ji poziranje pred kamero že takrat ni povzročalo težav.

     

Tekst: Tina Ambrožič

Priporočamo