Takšno je bilo po vrnitvi v London videti prvo srečanje princa Harryja in kraljice Elizabete

Takšno je bilo po vrnitvi v London videti prvo srečanje princa Harryja in kraljice Elizabete (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2020

Princ Harry in kraljica Elizabeta sta po vrnitvi princa v London že srečala, srečanje pa je minilo v izjemno mirnem in družinskem vzdušju.

Ni skrivnost, da so odnosi v britanski kraljevi družini že dlje časa precej napeti in hladni in da se člani med seboj ne razumejo kaj preveč dobro.

Zato so mediji še toliko bolj čakali, kako bo po vrnitvi v London videti prvo srečanje princa Harryja in kraljice Elizabete.

No, če je kdo pričakoval, da se bodo slišali povišani toni, dramatični izpadi ali karkoli temu podobnega, se je zmotil, saj je bilo njuno srečanje povsem običajno srečanje babice in vnuka, le da je Harryjeva babica v tem primeru kar sama kraljica Velike Britanije.

Dobro obveščeni ameriški spletni portal People tako poroča, da je bila kraljica Elizabeta izjemno vesela, da je znova videla svojega vnuka, ki je po odhodu iz kraljeve družine večino časa v Kanadi in da je bila nekoliko razočarana, ker ob njegovem obisku ni imela priložnosti videti tudi malega princa Archieja, ki ga je vse od rojstva videla le redko.

Harry in kraljica sta se družila ob nedeljskem kosilu in dobro obveščeni viri poročajo, da sta se ob srečanju izjemno zabavala in da so se zamere že davno pozabljene.

No, časa za druženje bo zagotovo še na pretek, saj bo imel Harry zdaj, ko bo zapustil kraljevo palačo več časa za družino in prav zanimivo bo videti, kako pogosto bo v bodoče obiskal svojo kraljevo družino.

Priporočamo