Takšno kosilo si po koncu kariere zdaj rada privošči Claudia Schiffer

7. 5. 2018
Deli
Takšno kosilo si po koncu kariere zdaj rada privošči Claudia Schiffer (foto: Profimedia)
Profimedia

Nemška manekenka Claudia Schiffer se je že pred leti poslovila z modnih brvi, danes pa uživa v hrani, ki si jo včasih nikoli ni upala privoščiti.

Claudia Schiffer je bila v času svoje kariere izjemno disciplinirana. Njena jutra so se navadno začela z organskim sadjem, kasneje je sledil proteinski napitek, nato pa obvezen obisk telovadnice. Kosila so bila sestavljena iz pustega puranjega mesa in solate, zvečer pa je največkrat večerjala na vodi kuhane ribe in zelenjavo.

A ti dnevi so že davno za njo, danes si manekenka privošči več prehranjevalne svobode. Nedavno so jo papraci ujeli v eni od elitnih londonskih restavracij, kjer si je sredi dneva privoščila nekaj koktejlov in ocvrte bučke. Kosilo, o katerem bi nekoč lahko samo sanjala, saj je bilo cvrtje strogo prepovedano na njenem jedilniku, kalorije v alkoholu pa daleč najmanj zaželene. 

No, zdaj se zdi, da si takšne kulinarične izlete privošči brez slabe vesti. Njena postava je tudi danes videti izjemno izlesana, zdi pa se, da bi se Claudia še dan danes lahko brez težav sprehodila po modnih brveh.