Tamara Ecclestone bo hčerko nehala dojiti, ko bo šla v prvi razred

Tamara Ecclestone bo hčerko nehala dojiti, ko bo šla v prvi razred (foto: Profimedia) Profimedia
4. 9. 2018

Bogata dedinja Tamara Ecclestone se ne ozira na številne kritike in še vedno doji svojo 4 letno hčerko. A zdaj počasi prihaja čas, ko se obdobje dojenja končuje.

"Mislim, da je prišel čas, da jo neham dojiti. Zdi se mi, da se ta faza za njo končuje," je dejala Tamara Ecclestone za revijo Hello in tako pojasnila, da bo njena štiriletna hčerka Sophia kmalu pripravljena na konec dojenja. "Zame je vse to precej čustveno obdobje, a se dobro počutim. Vse skupaj se je zgodilo postopoma, to sem pričakovala in to se zdaj dogaja."

Sophie bo kmalu odšla v prvi razred osnovne šole in Tamara je reviji Hello razkrila, da se skupaj pripravljata na to pomembno spremembo. 

Ecclestonova se je v preteklosti večkrat soočila s kritikami, da naj vendarle že neha dojiti svojo hčerko, a je vsem zaprla usta, ko je dejala, da se na ta način s svojo hčerko bolj čustveno poveže in ji pomaga, da se mala princeska lahko na koncu dneva umiri, ko nastopi čas dojenja.

"Dojim jo samo še, ko gre spati. To je najin ritual za lahko noč. Najprej sledi kopanje, nato bereva pravljice, nato pa se še dojiva," je dejala Tamara in dodala, da to njeno hčerko nežno uspava in jo povsem umiri. 

Tamara je za revijo Hello razkrila tudi to, da s Sophio do zdaj še nikoli ni bila ločena čez noč. Še več, Sophia spi v njeni postelji, bogata naslednica pa okoli sebe ne želi varušk, saj za hčerko rada poskrbi povsem sama.

Priporočamo