Tamara Ecclestone bo svojo hčerko dojila vse do osnovne šole

Tamara Ecclestone bo svojo hčerko dojila vse do osnovne šole (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2018

Bogata dedinja Tamara Ecclestone se je že večkrat znašla na udaru kritikov, ki se jim zdi, da slavna mamica nekoliko pretirava z dojenjem.

Tamara Ecclestone velja za eno izmed največjih ambasadork dojenja med slavnimi mamicami. Svojo štiri leta staro hčerko Sophio, ki jo ljubkovalo kliče Fifi, še vedno doji, vse pa kaže, da se ne misli prav kmalu ustaviti, saj jo namerava dojiti vse do vstopa v osnovno šolo.

"Kljub temu, da Fifi sama od sebe počasi že zavrača dojko, jo bom še vedno dojila. Nisem omejena s časom in lahko se povsem prilagodim svoji hčerki, zato jo nameravam dojiti vse dokler ne bo odšla v osnovno šolo," je za Closer dejala hčerka lastnika fromule 1 Bernija Ecclestona.

"Vem, da nekatere mamice naglo prekinejo dojenje, kar lahko povzroči velik čustveni stres, zato je z dojenjem bolje prenehati postopoma in se izogniti tem negativnim posledicami. Zase se ne bojim, jaz bom prenehala dojiti zelo počasi in brez stresa," je bila odločna Tamara.

Številni njeni sledilci na Instagramu se ne strinjajo z njenim početjem, še manj pa jim je všeč, da objavlja fotografije med tem, ko doji svojo hčerko.