Tamara Ecclestone: Ne bo se opravičevala

Tamara Ecclestone (foto: Tyler Shields) Tyler Shields
Vir: Lea
1. 3. 2012

Potem ko je Petra Ecclestone, mlajša hčerka šefa formule 1 Bernieja Ecclestona, ameriški reviji W pokazala svojo luksuzno vilo in priznala, da se zjutraj komaj spravi iz postelje, ker nima nobenega razloga, da bi vstala, je njena starejša sestra Tamara le še prilila olja na ogenj.

Kljub milijonom na banki, ki jih zelo uspešno zapravlja, se Tamara namreč vztrajno trudi, da bi se v javnosti predstavila kot povsem običajna punca. Sodeč po njenih preteklih izjavah, resničnostnem šovu in fotografijah s snopom denarja v rokah, pa to počne na povsem zgrešen način.

Kakorkoli že, nova bizarnost, ki si jo je izmislila, so kontroverzne fotografije Tyler Shields, na katerih je v dragi obleki in še dražjih čevljih. Na eni od fotk v rokah drži karton z napisom ‘Delala bom za diamante’, na drugi pa sedi na pločniku z mastnim ‘obrokom za smrtnike’ iz McDonald’sa, ki prav gotovo ni ravno pogosto na njenem meniju.

Poleg tega je izjavila, da se ne namerava vse življenje opravičevati, ker je bogata in ker si lahko vse privošči. To je razumljivo, nekoliko težje pa razumemo to, da vsemu svetu razkazuje svoj luksuzni način življenja, medtem ko milijoni poskušajo samo preživeti ali pa celo stradajo …

Vse fotografije si oglejte na spletni strani Tyler Shields.