Tamara Ecclestone pri štirih letih še vedno doji

Tamara Ecclestone pri štirih letih še vedno doji (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2018

Bogata dedinja Tamara Ecclestone je v nedavnem intervjuju razkrila, da svojo hčerko Sophie še vedno doji, kljub temu, da je njena mala princeska stara že štiri leta.

Tamara Ecclestone je nedavno gostovala v oddaji This Morning in razkrila, da svojo edinko še vedno doji. Razkrila pa je tudi, da je njen mož Jay Rutland včasih močno zaskrbljen za njun zakon.

"Kmalu bova slavila peto obletnico poroke in načrtujeva, da bi nekam odpotovala za vikend, Sophia gre seveda z nama," je dejala Tamara in se ob tem ni menila za zlobne komentarje, da njen zakon ne bo zdržal prav dolgo, če bo svojo hčerko tako zelo močno vključevala v svoj zakon.

"Sploh me ne skrbi za naju, dočakala bova 66. obletnico poroke. Jayja ne moti, da Sophia spi z nama, mi to obožujemo. Včasih je sicer Jay malo zaskrbljen, da premalo časa preživiva skupaj, a meni se ne zdi, da bi imela kakšne večje zakonske težave," je še dodala Tamara.

Za vzor si jemlje svoje starše Bernija in Slavico Ecclestone, ki sta njo in sestro Petro ves čas vključevala v vse aktivnosti in ju povsod jemala s seboj.

Priporočamo