Taylor Swift: V domači soseski zaradi slave ni priljubljena

Taylor Swift: V domači soseski zaradi slave ni priljubljena (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 3. 2018

Lepa Taylor Swift je bila včasih zvezdnica kantri glasbe, danes pa je bolj predana popu. Velja za eno najbolj priljubljenih glasbenic na svetu. A njeni sosedje nad njo vseeno niso najbolj navdušeni.

Pevka je pri komaj 27 letih s svojo glasbo že zaslužila več kot 280 milijonov dolarjev in ima po vsem svetu na milijone oboževalcev. A to težko rečemo za njene sosede v New Yorku. Primerno svojemu statusu ima tudi veliko nepremičnin, pred kratkim je recimo v New Yorku kupila še eno stanovanje, za katero je odštela skoraj 10 milijonov dolarjev, ne da bi trenila z očesom.

V isti stavbi v Tribeci na naslovu Franklin st. 155 že ima dve stanovanji, iz katerih je naredila enega v dveh nadstropjih, tako da skupaj merita skoraj 740 kvadratnih metrov. V isti ulici nekoliko nižje pa je pred leti kupila tudi celo trinadstropno hišo, za katero je odštela 18 milijonov dolarjev. Vsega skupaj je za vse nepremičnine v tej ulici dala 47,7 milijona dolarjev. To njeno divje nakupovanje stanovanj v tem delu New Yorka pa ni preveč razveselilo njene sosede, ki niso zadovoljni, da povsem blizu živi taka zvezdnica, kot je ona. "Nič nimamo osebno proti Taylor, moti nas le, da zvezdnica privlači pozornost fotografov in oboževalcev. Že tako imamo vsakodnevno pred vhodom četice najstnic, ki oprezajo za pevko," pravi eden od sosedov in dodaja, da je v bližini veliko zvezdnikov, ki pa niso tako razvpiti. Slavni, ki želijo več pozornosti, za življenje raje izberejo West Village, so prepričani sosedje.

Preveč slavna za sosesko

Hišo kupila tudi oboževalki

Samo nekaj dni po tem, ko je v časopisu pisalo, da je zvezdnica kupila že tretje stanovanje v tej stavbi, je eden od sosedov na ulično svetilko nalepil listek z napisom: Taylor Swift j... se. Sosedje se tudi bojijo, da bi pevka začela obnavljati stanovanja, kar bi seveda dodatno načelo mir v soseski. Vse zanima, kakšni so njeni načrti? Bo zdaj združila obe zgradbi, da bi dobila še vhod v garažo in ali bo iz dveh spet naredila eno stanovanje? Sosede pa moti še nekaj. Ko Taylor prihaja ali odhaja iz zgradbe, njeni varnostniki blokirajo vhod in dvigalo. Takrat ne sme nihče v dvigalo, v njenem nadstropju ga zadržujejo pol ure, preden vstopi vanj. Taylor pa je kupila še eno hišo. A ne zase, temveč za oboževalko, ki je bila noseča in je ostala brez vsega imetja. "Odločila sem se pomagati in ti kupiti hišo ter vse potrebno za prihod tvoje deklice. Rada bi, da uživaš v vsakem trenutku z njo in da ti ni treba skrbeti, kje bosta živeli," je dejala Taylor Stephanie, ki je presrečna, saj pravi, da jo pevka dobesedno potegnila z dna. Stephanie se je namreč res znašla v brezizhodnem položaju, brez doma, v osmem mesecu nosečnosti, poleg tega pa je še njen partner bil ob službo. To se je zgodilo pred dvema letoma, a je Taylor o svojem dobrem delu spregovorila šele zdaj. To pa ni prvič, da pevka pomaga svojim oboževalcem, nekaterim plača štipendije za šolanje, pomaga pri plačevanju računov za zdravljenje in podobno.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo