Te fotografije princa Georga verjetno še niste videli

Te fotografije princa Georga verjetno še niste videli (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2018

Princ George je pretekli konec tedna praznoval že peti rojstni dan in ob tej posebni priložnosti je britanski dvor na Twitterju objavil nove fotografije malega lepotca.

Fotografija, ki jo je posnel kraljevi fotograf Matt Porteous, je hitro obšla svet, princ George pa je pri petih letih pravi lepotec. Princ na fotografiji pozira nasmejan od ušesa do ušesa in vse kaže, da se je na svoj peti rojstni dan odlično zabaval. No, številni so sicer opazili, da je bil na fotografiji oblečen povsem enako kot na krstu svojega mlajšega bratca princa Louisa, zato so številni prepričani, da so fotografije nastale že takrat.

Fotografija je vsekakor dobro pokazala njegov nagajiv karakter, ki je v javnosti v zadnjem času že kar nekajkrat prišel do izraza. Princ George velja za zelo samosvojega in občasno se ne želi niti malo prilagajati strogim kraljevim pravilom. 

Ob objavi fotografije je palača zapisala: "Vojvoda in vojvodinja sta zelo počaščena, da lahko delita novo fotografijo princa Georga ob praznovanju njegovega petega rojstnega dne."