Te fotografije princa Harryja in Meghan Markle do zdaj še nismo videli

Te fotografije princa Harryja in Meghan Markle do zdaj še nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2018

Kraljica Elizabeta ima v svoji dnevni sobi posebno fotografijo princa Harryja in Meghan Markle, ki jo javnost do zdaj še ni imela priložnost videti.

Že res, da je kraljica Elizabeta na čelu britanske monarhije in da navzven včasih deluje malček hladno, a za štirimi stenami Buckinghamske palače je tudi ona samo babica, ki obožuje svoje vnuke in pravnuke in ki svojo dnevno sobo rada okrasi z družinskimi fotografijami.

Novinar revije Hello je tako med intervjujem opazil, da ima kraljica na omari postavljeno fotografijo princa Harryja in Meghan Markle, ki jo javnost do zdaj še nikoli ni videla.

Revija Hello ni uspela ugotoviti, kdaj je omenjena fotografija nastala, predvidevajo pa, da je nastala v tistem času, ko sta javno oznanila zaroko, a ni bila nikoli nikjer objavljena.

Ni skrivnost, da sta princ Harry in kraljica Elizabeta izjemno tesno povezana. "Ne pozabite, da je kraljica Elizabeta izjemno navezana na Harryja," je za revijo Hello pojasnila Katie Nicholl, ki velja za dobro poznavalko razmer na kraljevem dvoru. "Med njima je zares posebna vez in srečna je, ko vidi, da se je Harry končno umiril in poročil."

Priporočamo