Te obleke Kate Middleton princ William nikakor ne mara, vojvodinji pa je dal tudi nič kaj lep kompliment, ko jo je prvič oblekla

Te obleke Kate Middleton princ William nikakor ne mara, vojvodinji pa je dal tudi nič kaj lep kompliment, ko jo je prvič oblekla (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2020

Princ William in vojvodinja Kate Middleton veljata za zelo skladen par in številnim se zdi, da je v njunem zakonu vedno prav vse popolno.

Kate Middleton in princ William veljata za tisti kraljevi par, ki v javnosti in medijih veljata za pravljična zakonca, saj se zdi, da nikoli nimata prav nobenih težav.

A tudi onadva sta krvava pod kožo in tudi pri njima od časa do časa pride do kakšnih kratkih stikov.

Pred leti je za slabo voljo poskrbela kar srbska modna oblikovalka Roksanda Ilinčić, pravzaprav njena rumena obleka, ki jo je Kate leta 2014 nosila med obiskom v Sydneyju. Ko je je princ William prvič videl, ni bil nič kaj navdušen in ji je to tudi odlično povedal. "Videti si kot banana," ji je rekel, Kate pa je to kasneje delila s svojimi oboževalci, ki jih je videla v Sydneyju.

No, vse pa se zdi, da je takšen komentar ni kaj dosti ganil, saj jo je nedavno znova oblekla in se ni niti malo zmenila za to, da omenjena obleka princu nikoli ni bila všeč.