Tega o princu Louisu zagotovo še niste vedeli, njegova mama, vojvodinja Kate, je bila brutalno iskrena

Tega o princu Louisu zagotovo še niste vedeli, njegova mama, vojvodinja Kate, je bila brutalno iskrena (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2022

Ne zgodi se prav pogosto, da bi razkrila tako podrobnost, a tokrat je naredila izjemo.

Otroci kraljevega para, vojvodinje Kate Middleton in princa Williama, so vedno v centru pozornosti javnosti. Imata tri nadobudneže - princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa.

Preberite še:  Sin Roberta Goloba si o očetu misli tole, presenetilo vas bo

Pred kratkim sta Kate Middleton in princ William obiskala starše in otroke v Glasgowu, najemnike stanovanja organizacije za upravljanje stanovanj, premoženja in oskrbo Wheatley Group. Sinček njune gostiteljice Joanne Wales, mali Jason, ki šteje štiri leta, je uglednima gostoma pokazal svoji priljubljeni igrački - gre za lutki Spidermana in Hulka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓒𝗮𝗺𝗯𝗿𝗶𝗱𝗴𝗲 𝓡𝗼𝘆𝗮𝗹 (@cambridgexroyal)

To pa je vedno zadržano vojvodinjo vzpodbudilo, da je še sama razkrila eno podrobnost o svojem sinu. Dejala je, da njun Louis naravnost obožuje Spidermana. No, gostiteljica je pozneje komentirala obisk kraljevega para in razkrila, da sta resnično prijetna.

Z njenim sinom sta se takoj povezala in se začela pogovarjati o super junakih. Očitno je, da sta bila nadvse sproščena in navdušila prisotne - še posebej to velja za vojvodinjo, ki je očarala z razkritjem prisrčne podrobnosti o svojem sinčku.