Tegobam Khloe Kardashian ni videti konca: Tristan naj bi jo prevaral s prijateljico njene sestre!

Tegobam Khloe Kardashian ni videti konca: Tristan naj bi jo prevaral s prijateljico njene sestre! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2019

Zvezdnica resničnostnih šovov Khloe Kardashian naj bi po poročanju tujih tabloidov odkrila, da jo je njen partner Tristan Thompson prevaral z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie, z Jordyn Woods.

Razhod Tristana in Khloe naj bi potrdile članice klana Kardashian - Jenner, Khloe in njena prijateljica Malika Haqq.

Vir, ki je blizu Khloe, je razkril, da je ona povsem na tleh, ko je razkrila Tristanovo prevaro, do katere naj bi prišlo na žuru v njegovem domu. "Tristan in Jordyn sta bila nekaj časa na zabavi res neločljiva, nenehno sta se poljubljala," je neimenovan vir razkril za portal TMZ.

Khloe, ki ima s Tristanom hčerkico True Thompson, je izvedela za njegovo vedenje in mu dejala, da je med njima za vedno konec ter da ni možnosti, da bi se pobotala, poroča TMZ. Tudi UsWeekly je poročal, da je več neimenovanih virov potrdilo in razkrilo, da je Tristan priznal prevaro.

Spomnimo: zaradi Tristanovega nespodobnega vedenja v času Khloine nosečnosti se je par že skoraj razšel, a sta se nekako pobotala. Videli bomo, če bo tokratna preizkušnja res pomenila konec za njiju.