Tekmovalnosti med Meghan Markle in Kate Middleton preprosto ni, za vse so krivi mediji

Tekmovalnosti med Meghan Markle in Kate Middleton preprosto ni, za vse so krivi mediji (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2019

Med Meghan Markle in Kate Middleton ni nobene tekmovalnosti, kljub temu, da je v mediji mogoče prebrati številne zgodbe na račun njunega rivalstva.

Britanska vojvodinja Meghan Markle se dobro zaveda, da bo vojvodinja Kate Middleton nekoč dobila naziv kraljeva soproga, saj so pravila glede tega zelo jasna. Izziv za obe je le, če ju želijo mediji namerno spreti. Meghan ima svoje življenje, Kate svojega in za obe kraljevi mami je družina na prvem mestu in otroci so zanju najpomembnejši.

Prijatelj vojvodinje Meghan Markle je za ameriške medije dejal, da je zanjo še vedno najpomembnejše to, da skrbi za svojega moža in sina, Kate in William pa sta zaposlena z vzgojo svojih treh otrok. Tudi razlika v njunih slogih je očitna. Princ William in Kate natančno upoštevata pravila, mogoče zaradi tega, ker je William prestolonaslednik takoj za svojim očetom, medtem ko princ Harry in Megan včasih stvari naredita povsem po svoje, kar še posebej jezi kraljico Elizabeto. Harry in Meghan tako nista želela razkriti, kdo sta botra njunega sina, niti kje je Meghan rodila.

Meghan in Harry se želita čim bolj oddaljiti od javnega življenja in poenostaviti pravila, medtem ko William in Kate vestno izpolnjujeta kraljeve dolžnosti in kraljevi protokol.