Tereza Kesovija je zaradi infekcije na grlu na strogem počitku

24. 11. 2018 | Vir: Lady
Deli
Tereza Kesovija je zaradi infekcije na grlu na strogem počitku (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Hrvaška glasbena diva Tereza Kesovija je v začetku novembra želela v Cankarjevem domu na najlepši možen način obeležiti dva visoka jubileja, in sicer 60 let glasbene kariere in svojega osebnega ‒ 80. rojstni dan.

A žal koncerta ni bilo, saj je Tereza močno zbolela, zdravniki pa so ji zaradi infekcije na grlu predpisali strogo ležanje in počitek, kar so nam potrdili tudi v njeni založbi. “Gospa Tereza Kesovija posluša navodila zdravnikov, ki so ji odredili strog počitek. Takoj ko se pozdravi in ko se bo počutila dobro, pa nas pride znova obiskat v Ljubljano. Razprodani Terezin koncert v ljubljanskem Cankarjevem domu, ki je bil sicer načrtovan za 6. novembra, pa je tako preložen na 18. februar 2019,” nam je pojasnila Alenka Lahanjar iz Založbe Mars Music, Dallas Records.

Poleg tega smo še izvedeli, da kupljene vstopnice veljajo tudi za novi termin in jih ni treba menjati. “Imetniki vstopnic, ki jim novi datum prireditve ne ustreza, lahko vstopnice do 20. novembra 2018 vrnejo na prodajno mesto, kjer so jih kupili (prek sistema Eventim na Eventimovo prodajno mesto, v Cankarjevem domu pa pri blagajni CD). Hvala za razumevanje,” so še zapisali organizatorji, ki si želijo čim prejšnje okrevanje glasbene dive.

Besedilo: A. M. // Fotografija: osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret