Tereza Kesovija o Oliverju Dragojeviću: "Naredil bo neumnost, če bo šel bolan na oder ..."

Predstavila nov album Tereza A L'Olympia' 5 (foto: Jasmina Hasković) Jasmina Hasković
20. 11. 2017

Znana hrvaška pevka je v pogovoru za hrvaški časnik Jutarnji list dejala, da je bila tudi sama večkrat bolna in se ob tem spomnila pevskega kolega Oliverja Dragojevića.

"Večkrat sem bila hudo bolna, a se ne zavedaš, koliko moči imaš. Zato, ko govorim o Oliverju, verjamem vanj. Verjamem v moč, ki jo ima - če jo želi potegniti iz sebe, potem mu bo uspelo," je dejala Tereza.

Dodala je še: "Če pa ne želi, če želi tudi na ta način obeležiti svojo prisotnost na tem svetu, potem bo naredil neumnost in bolan odšel na oder. Potem pa bo končal na odru ali izven odra, ali pa se ga bo Bog usmilil. Ne bi hotela, da se to zgodi, a če je to njegova želja, tako tudi bo."

Povedala je, da so bili trenutki, ko je tudi ona tako razmišljala. Bila je v življenjski nevarnosti, saj je imela štiri sepse.

Spomnimo: Oliver Dragojević bo 15. decembra v okviru obveležitve svoje 70-letnice z Zagrebško filharmonijo in s številnimi gosti nastopil v areni Spaladium. Vstopnice za ta koncert so pošle v samo šestih urah. Jutarnji list poroča, da naj bi Oliver z Zagrebško filharmonijo zaradi tako velikega interesa občinstva v decembru pripravil še en koncert, tako da bi v svojem Splitu nastopil kar dvakrat ter da se o datumu še pogovarjajo. Uradne potrditve za drugi koncert pa še ni.

Oliver Dragojević

Medtem pa Oliverja tarejo druge skrbi - predvsem take, ki so glasbene narave: "Že vrsto dni razmišljam o repertoarju, ki ga bomo izvajali na koncertu. Pesmi, ki bi jih rad zapel, je toliko, da bi koncert lahko trajal več dni," je dejal v pogovoru za Jutarnji list.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri