Tereza Kesovija po tem, ko je končala v bolnišnici, zdaj sporoča tole ...

8. 11. 2023
Deli
Tereza Kesovija po tem, ko je končala v bolnišnici, zdaj sporoča tole ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Priljubljeno hrvaško pevko so 22. avgusta z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico in njene oboževalce je na vso moč skrbelo.

Tereza Kesovija, hrvaška pevka, ki ima tudi pri nas mnogo oboževalcev, je res izjemna dama in prava "korenina." Pred kratkim je praznovala 85. rojstni dan in zdi se, da je ne more ustaviti prav nič - tudi bolezen ne. Spomnimo: konec avgusta je doživela infarkt, nekaj časa je zato preživela v bolnišnici.

Anja Rupel po 32 letih zveze z Alešem Klinarjem zdaj sporočila takšno novico

Dva meseca po tem dogodku je pevka precej bolje. "Glede na vse, kar se mi je zgodilo, sem dobro. Imela sem infarkt, a v redu je, minilo je. Okrevam zaradi petja, to je moja največja radost. Vedno rečem: Če hočete, da čim prej umrem, mi prepovejte petje," je Tereza povedala za hrvaški portal Story.hr.

Znana Slovenka je po ločitvi morala v najemniško stanovanje, zdaj pa ji je (skupaj z otrokoma) takole ...

Razkrila je še, kakšna je skrivnost njenega mladostnega in vedno svežega videza pri častitljivih letih. "Skrivnost videza je pravzaprav v tem, da se jaz ne dam. Preprosto ne želim priznati let, zame leta na obstajajo. Ko se malce slabše počutim, si spočijem in potem je vse v redu. Treba je tako, kako pa drugače," je še dejala Tereza.

O tem, kako vitalna je, zgovorno priča tudi dejstvo, da je posnela duet s svojim mlajšim kolegom, Borisom Štokom, v teh dneh pa so objavili tudi video spot. Prejšnji mesec je Tereza razkrila, da je Boris vztrajal pri tem, da njegovo pesem odpojeta v duetu. "Moram povedati, da se najina vokala izjemno ujemata." Oboževalci se zagotovo strinjajo s tem in omenjena pesem je že našla svojo pot do njihovih src.

BONUS VIDEO: Pogovor z Domnom Valičem: "Naslavljajo me kot lomilca ženskih src, kot da je to nekaj dobrega - kar zares ni"

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret