Težave v paradižu? Jennifer Lopez s predporočno pogodbo razburila svojega dragega, nezvestoba bi ga stala ogromno!

Težave v paradižu? Jennifer Lopez s predporočno pogodbo razburila svojega dragega, nezvestoba bi ga stala ogromno! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 11. 2020

Na začetku tega leta so se oboževalci veselili napovedi poroke slavne pevke in nekdanjega igralca bejzbola.

Pandemija koronavirusa pa je lepi Jennifer in Alexu Rodriguezu podrla vse poročne načrte. A kot je že pred časom dejala pevka in igralka, bo do poroke vsekakor prišlo. No, Jennifer velja za žensko, ki ničesar ne prepušča naključju - njeni odvetniki so tako že pripravili predporočno pogodbo, ki pa po poročanju tujih tabloidov njenemu zaročencu ni nič kaj všeč.

Prav predporočna pogodba pa naj bi postala kamen spotike med sicer skladnim parom. Jennifer naj bi bila pripravljena celo pustiti Alexa, če ne bo upošteval njenih želja.

"Predporočna pogodba ju je razdvojila in nenehno se prepirata. Jennifer je pripravljena pustiti zaročenca, če je ne bo podpisal," razkriva vir, ki je blizu paru in dodaja, da je težava v tem, da sta bila oba vajena biti z manj znanimi in premožnimi osebami, tako da pričakujeta, da bo druga stran pristala na vse zahteve.

Jennifer hoče, da njen zaročenec podpiše klavzulo o nezvestobi. V tem primeru naj bi ji, če z njegove strani pride do prevare, moral plačati neverjetnih 250 milijonov dolarjev. Alexu pa njegovi odvetniki svetujejo, naj se bori proti temu, tako da so odnosi v njunem domu v zadnjem času res napeti.

Slavni par se na ta poročanja še ni odzval, svoje zasebne zadeve skušata reševati daleč stran od oči radovedne javnosti. In tudi v njunem primeru je čas tisti, ki bo očitno podal vse odgovore.

Priporočamo