Težave v raju: Kim Kardashian in Kanye West živita vsak v svojem delu vile, prepirata se po ves dan

Težave v raju: Kim Kardashian in Kanye West živita vsak v svojem delu vile, prepirata se po ves dan (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2020

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in njen mož Kanye West naj bi se vse več prepirala, karantene pa jima ne leži najbolje.

Za številne pare je bil koronavirus velika preizkušnja, saj so zaradi karantene veliko časa preživeli skupaj, veliko več kot običajno. Med njimi sta tudi ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in glasbenik Kanye West, ki sta najela morsko vilo v Malibuju, kjer z družino živita vse od začetka koronavirusa.

V vili v Malibuju naj bi tako živela vsak v svojem delu, saj se komaj še prenašata. "Prepirata se po cele dneve, Kim nori, ker je navajena biti zaposlena, zdaj pa mora biti ves čas doma. Prav tako pa ji je težko tudi to, da mora biti toliko časa z otroci, saj običajno to delo opravijo varuške," je za Daily Mail dejal neimenovani vir.

Kim pa svojemu soprogu zameri tudi to, da ne opravi svojega dela, saj naj bi zgolj posedal po hiši in se dolgočasil, medtem ko sama skrbi za šolanje otrok in vsa ostala gospodinjska opravila.

Vse se zdi, da tudi življenje slavnih in bogatih v času korone ni najlažje in da imajo tudi oni težave kot vsi navadni smrtniki.

Priporočamo