Tiffany Trump - pozabljena Trumpova hčerka

Tiffany Trump - pozabljena Trumpova hčerka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
4. 12. 2017

Tiffany Trump je hčerka Donalda Trumpa in igralke Marle Maples. Je mladenka, ki nekako živi v senci svojega očeta, predsednika Amerike ...

Donald Trump ima še eno hčer, Ivanko (36), ki je zelo podjetna in je ena pomembnejših oseb v njegovem predsedniškem timu. Nasprotno pa je njena mlajša sestra Tiffany (24) ves čas v ozadju in se le redko pojavlja ob svoji uspešni sestri in ob bratih ter ob očetu Donaldu. V zadnjih devetih mesecih, odkar je Donald prišel v Belo hišo, smo jo videli le redko. Bila pa je na dnevu zahvalnosti, ko se je bolj ali manj držala svoje uspešne sestre in njenih otrok. Takrat je bilo videti, da sta si sestri vseeno zelo blizu, čeprav ju malokrat vidimo skupaj. Pred tem je bilo Tiffany mogoče opaziti na tednu mode v New Yorku. Sama je namreč velika modna navdušenka, ena njenih najljubših modnih kreatork pa je Kitajka Tao Wang. Zato jo pogosto vidimo v njenih kreacijah.

Ko se je Donald videval z Marlo, ni imel ravno namena se z njo tudi poročiti. A ko mu je povedala, da je noseča, sprva ni vedel, kaj storiti, pozneje, dva meseca po rojstvu deklice, pa se je par le poročil. Donald je celo sam pri porodu prerezal popkovno vrvico. Njun zakon je trajal šest let, po ločitvi pa se je Marla s Tiffany preselila v Kalifornijo. Pisalo se je leto 1999. In čeprav sta bili stran od Donalda ter je nekoč Tiffany izjavila, da jo je mama vzgajala kot mati samohranilka, naj bi si bila z očetom zelo blizu. Tiffany je uspelo tudi obdržati močno vez s svojo sestro in brati, čeprav so le malo časa preživeli skupaj. Čeprav se je družila z bogatimi otroki Kalifornije, pa sama ni imela veliko privilegijev. Vsekakor mnogo manjše od njenih bratov in sestre Ivanke. Niti ni imela svoje kreditne kartice, ki so jo drugi imeli in jih je kril njihov oče. Ko se je Tiffany vpisala na fakulteto, je njena mama komaj prepričala Donalda, da ji daje mesečno žepnino, ki ni bila višja od 500 dolarjev.

In kje danes živi najmlajša Donaldova hčerka? V New Yorku, v bližini Trump Towerja. Poskuša si ustvariti kariero kot uspešna odvetnica. Trudi se namreč uspeti kot ona sama, in ne kot hči Donalda Trumpa. Je zelo aktivna na družabnih omrežjih, kjer pogosto objavlja slike s svojim fantom. Sicer pa spada med zlato bogato mladež, ki se rada zabava, njeni prijatelji so vsi sami bogataši, kot na primer sin košarkarja Magica Johnsona.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo