Tiger Woods in Lindsey Vonn priznala, da sta par

19. 3. 2013

Čeprav se je na to, da sta zvezdnika v ljubezenskem razmerju, namigovalo že več mesecev, sta šele zdaj podala uradno izjavo, da sta par.

37-letni golfist in 28-letna smučarka sta v ponedeljek zjutraj na svojih facebook profilih sočasno objavila vročo novičko. Tiger Woods je zapisal, da se bo letošnje sezone spominjal po svojih zmagah in svoji ljubezni Lindsey Vonn, s katero sta bila kar nekaj časa najprej samo prijatelja.

"Zdaj sva si zelo blizu in potrjujeva, da sva v resnem razmerju. Zahvaljujeva se vam za vso podporo in vas prosiva za spoštovanje zasebnosti," je med drugim zapisal golfist, ki je bil po neslavnem koncu zakona z Elin Nordegren, sprva zaskrbljen za njuno romanco.

Zelo podobno se je glasilo tudi uradno sporočilo lepe smučarke, ki je še posebej izpostavila, da več od tega ne misli pojasnjevati, saj želi svoje ljubezensko življenje ohraniti samo zase in svoje bližnje. Pred Woodsom je bila Vonnova poročena s smučarjem Thomasom Vonnom, s katerim je bila v zvezi vse do novembra 2011.

Priporočamo