Tiger Woods je res serijski prešuštnik

Tiger Woods je res serijski prešuštnik (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
5. 12. 2017

Očitno eden najboljših golfistov vseh časov, Tiger Woods, ne more iz svoje kože. Ponovno je varal svoje dekle ...

Tigrovo (41) dekle Kristin Smith je že nekaj časa sumila, da jo njen izvoljenec vara. Vseeno pa si je govorila, da so to najverjetneje le zle slutnje, saj si je zelo želela, da bi se spremenil in postal zvest moški. A se je žal zmotila, in to zelo. Nekega dne je prišla v njegovo sobo in ga ujela v neprimernem položaju z njegovim bivšim dekletom Erico Herman. Seveda sta bila v postelji. No, odvihrali sta obe. S Kristin je bil komaj pol leta, a mu očitno njena ljubezen ni bila dovolj. Strast je iskal pri bivši in verjetno še pri kakšni drugi ženski.

Spomnimo, da je bil Tiger poročen s seksi Švedinjo Elin Nordegren, a se je njun zakon razpadel prav zaradi njegove nezvestobe. Prevaral jo je verjetno s kar sto ženskami, od njih pa jih je 15 javno priznalo, da so bile njegove ljubice.

Tiger danes obžaluje svojo nezvestobo do nekdanje soproge, s katero ima tudi dva otroka, sinova Sama (9) in Charlieja (8). Vsaj tako zatrjuje, a očitno se ni kaj dosti poboljšal. V svoji knjigi The 1997 Masters: My Story piše o svoji nezvestobi in o tem, kako je njegova soproga trpela zaradi njega. Piše tudi o tem, kako sta bila z Elin leta 2004, ko sta se poročila, noro zaljubljena. Po aferi z njegovimi skoki čez plot sta se še trudila rešiti zakon, a žal ni šlo. Sta pa danes vseeno v dobrih odnosih, saj oba pravita, da je na prvem mestu sreča njunih sinov. Ob ločitvi je moral Elin izplačati 100 milijonov dolarjev, težava pa je bila v tem, da so ga zaradi afere zapustili tudi nekateri sponzorji.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo