Tiger Woods: Vara svojo ženo

Vir: Story
4. 12. 2009

Najboljši golfist na svetu, Tiger Woods (33), je imel pred dnevi prometno nesrečo tik pred svojim domom, ko se je z avtom zaletel v hidrant in drevo.

Nekaj minut je bil celo nezavesten, iz avta pa mu je pomagala soproga Elin (29), s katero je poročen pet let in imata hčerko ter sina. Prepir naj bi nastal zaradi Rachel Uchitel (34), ki je znana po tem, da zapeljuje poročene moške. Po njem je Tiger sedel v avto in takoj zatem zletel s ceste.

Ker avto ni imel velike hitrosti, se zračna blazina ni aktivirala, zato je Tiger z glavo udaril v volan in za nekaj minut izgubil zavest. Rešila ga je prav soproga, ki je s palico za golf razbila steklo in moža izvlekla iz avtomobila. Prepeljali so ga v bolnišnico in še isti dan izročili domači oskrbi.

Pred kratkim so se v medijih pojavile novice, da Tiger Woods vara svojo ženo s starleto Rachel Uchitel. Skupaj naj bi bila tudi v Avstraliji, kjer je Tiger tekmoval na nekem turnirju. Rachel naj bi bila velika zapeljivka, ki se vedno osredotoči na poročene moške.

Za srečanja ima veliko priložnosti, saj je zaposlena kot gostiteljica VIP-zabav v nočnih klubih New Yorka, Hamptona in Las Vegasa. V terorističnem napadu 11. septembra je izgubila moža Andyja O’Gradyja in svet so obšle slike, kako objokana v rokah drži sliko soproga. Ko si je opomogla, je zaživela na novo. Med moškimi trofejami je bil do sedaj najbolj znan igralec David Boreanz. Sedaj pa naj bi bila vzrok prepirov v družini Woods.

Ko so mediji objavili zgodbo, se je oglasila Rachel in zanikala, da bi imela afero z znanim golfistom. “Nikoli ni bilo ničesar med nama in žal mi je, da je ta lažna zgodba vzrok za njegovo nesrečo. S Tigrom nikoli nisva govorila po telefonu, niti si nisva pošiljala sporočil. Vse skupaj me zelo jezi.”

Tiger Woods naj bi prijatelju povedal, kako je njegova žena ponorela in ga spraskala po obrazu. Vse to zaradi afere, ki naj bi jo imel z Rachel. Elin je sicer dejala, da so praske na moževem obrazu nastale zaradi udarca v volan. Vendar pa zgodba ni najbolj prepričljiva, saj na volanu ni sledov krvi.

Neslužbena verzija dogodka je taka, da naj bi po prepiru, ko je Elin spraskala moža, ta sedel v avto, se odpeljal in zaletel. Elin naj bi pred tem še udarjala v avto, on se je obrnil in takrat se je zaletel. Oba sta zavrnila pogovor s policisti.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story