Tiskovni predstavnik Kate Middleton zdaj o njenem stanju pravi tole, bil je zelo jasen!

1. 3. 2024
Deli
Tiskovni predstavnik Kate Middleton zdaj o njenem stanju pravi tole, bil je zelo jasen! (foto: Profimedia)
Profimedia

Odkar se ne pojavlja v javnosti, so se začele širiti razne teorije o njenem zdravstvenem stanju.

Vojvodinja Kate Middleton še okreva po operaciji, na katero je šla januarja v zasebno bolnišnico London Clinic. Za njeno operacijo se ni vedelo, dokler javnosti o tem niso obvestili iz kraljeve palače. Takrat so samo potrdili, da je vse potekalo v redu in da v času okrevanja ne bo opravljala javnih dolžnosti.

Nazadnje se je vojvodinja v javnosti pojavila lani, za božič, ko se je skupaj z družino udeležila tradicionalne maše v Sandringhamu. Zaradi njene dolge odsotnosti iz javnosti in pomanjkanja informacij o tem, zakaj je bila pravzaprav operirana, pa so se v britanskih tabloidih pojavile razne teorije in govorice.

Kraljeva družina je že od nekdaj slovela po tem, da nerada razkriva zasebne podrobnosti o svojih članih. A očitno so tokrat zadeve z govoricami in teorijami šle predaleč, saj se je oglasil tiskovni predstavnik Kate Middleton.

"Kensingtonska palača je januarja jasno dala do znanja datume princesinega okrevanja, mi pa bi se oglasili, če bi se zgodile bistvene spremembe njenega stanja," je njen predstavnik dejal za Us Weekley. Ob tem je poudaril, da se dobro počuti in da dobro okreva.

Ugibanja o njenem dejanskem stanju pa medtem ostajajo tema razprav na družbenih omrežjih, kjer se uporabniki oglašajo s svojimi sumi o tem, zakaj je tako dolgo ni v javnosti. Vojvodinja okreva v družinskem domu, princ William pa se je pred kratkim na dogodku, kateremu je prisostvoval, vsem zahvalil za lepa sporočila in želje po hitrem okrevanju njegove soproge.

Povedal je še, da jim to veliko pomeni - tako kot dobre želje za njegovega očeta, kralja Karla, ki so mu diagnosticirali raka. "To nam zelo veliko pomeni," je bil iskren princ William.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik