TO je lepotni trik vojvodinje Kate Middleton za bleščečo kožo, ne boste verjele, kaj počne!

TO je lepotni trik vojvodinje Kate Middleton za bleščečo kožo, ne boste verjele, kaj počne! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2022

Na Otoku velja vojvodinja za pravo ikono lepote in stila, marsikdo pa se sprašuje, kako ji vedno uspeva ohranjati svež videz kože.

Koža na njenem obrazu je vedno videti napeta, brez gubic, mozoljčkov in drugih nepravilnosti, tudi če jo fotografi slikajo iz neposredne bližine. Slavne osebnosti ne skrivajo dejstva, da vsak dan uporabljajo drage kreme, maske in kozmetične tretmaje, ki si jih pač vsi ne moremo privoščiti.

Kate Middleton pa že od nekdaj velja za varčno žensko, to je dokazala tudi s tem, da večkrat obleče iste obleke in se taka brez težav pojavi v javnosti. Zdaj pa je razkrila poceni trik, s pomočjo katerega je njena koža bleščeča in gladka: za čiščenje obraza uporablja mini brisače in vodo. Z brisačko, ki je navlažena, si blago drgne kožo, da odstrani umazanijo in pospeši cirkulacijo.

Njena vizažistka je dejala, da je to odličen način za odstranjevanje odvečne maščobe, ki jo izločajo pore. Tu se skriva odgovor, zakaj se vojvodinji obraz na slikah ne sveti. Ob tovrstnem čiščenju poskrbi še za blag piling obraza in za odstranjevanje mrtvih kožnih celic. Seveda za nego uporablja kakovostne kreme, a pomembno je vedeti, da je osnova oziroma čiščenje - zastonj.