To je nova fotografija malega princa Louisa, ki jo morate videti, nadvse je ljubek

To je nova fotografija malega princa Louisa, ki jo morate videti, nadvse je ljubek (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2020

Britanski princ Louis je nedavno dopolnil dve leti, vojvodinja Kate Middleton pa je ob njegovem rojstnem dnevu z javnostjo delila nekaj novih fotografij očarljivega malčka.

Britanska kraljeva družina tako kot večina sveta ostaja doma in spoštuje pravila stroge karantene. Vojvodinja Kate Middleton z otroci rada aktivno preživlja čas in nič drugače ni niti sedaj, ko so večino časa na svežem zraku, v naravi in daleč od kraljevih obveznosti, ki jih ima kraljeva družina v običajnih dneh.

Kate Middleton je imela v teh dneh polne roke dela s praznovanjem drugega rojstnega dne princa Louisa, ki pa je letos potekalo precej drugače, saj so praznovali v ožjem družinskem krogu, ker jim jo je zagodel koronavirus.

Kate ob tem objavila ljubke fotografije malega princa in pokazala, da je mali lepotec vsak dan bolj očarljiv in da je pravi mali umetnik, ki obožuje igro s pastelnimi barvicami in si jih brez zadržkov nanese tudi na svoj obraz. Videti je bilo, da je mali princ v tej igri še kako užival in ob tem tudi Kate Middleton, ki je bila avtorica teh čudovitih fotografij.