TO je trenutek, ko je princ William za vedno očaral Kate, takih besed od nje ne bi nikoli pričakovali!

TO je trenutek, ko je princ William za vedno očaral Kate, takih besed od nje ne bi nikoli pričakovali! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2021

O začetkih njune ljubezenske zgodbe so se razvedele nove podrobnosti, ki se marsikomu zdijo malce žgečkljive.

Razvoj ljubezenskega odnosa princa Williama in njegove soproge Kate Middleton je dobro poznan številnim ljudem, a zdaj so na plano privrele dodatne razlage tega, kako se je vse skupaj začelo - gre za trenutke, preden sta William in Kate sploh začela svojo zvezo.

Strokovnjaki za branje z ustnic so razkrili zanimivo izjavo, s katero je Kate opisala Williama, ko ga je prvič videla na slovesnosti podelitve diplom na vojaški akademiji St. Andrews. Princ je nosil slovesno vojaško uniformo, v kateri je v trenutku očaral Kate. No, pet let pozneje sta se že poročila.

Vedno zadržana Kate je takrat zanj dejala: "V uniformi mi je všeč, res je zelo, zelo seksi." Taka izjava je zanjo nekaj nepričakovanega in to je številne zelo presenetilo. Sama naj bi svojega bodočega soproga očarala z eno od svojih modnih izbir - izzivalno obleko, ki ga je pustila brez besed.

Zdaj imata tri ljubke otroke, pred kratkim pa sta obeležila že deseto obletnico poroke. Po poletnih počitnicah se priljubljeni kraljevi par počasi vrača k svojim dolžnostim.

Priporočamo