TO krilo, ki ga nosi Severina, bo zagotovo hit sezone, poglejte si samo, s kakšnimi čevlji ga je kombinirala

TO krilo, ki ga nosi Severina, bo zagotovo hit sezone, poglejte si samo, s kakšnimi čevlji ga je kombinirala (foto: Marko Prpic/PIXSELL/N1 Hrvaška) Marko Prpic/PIXSELL/N1 Hrvaška
5. 10. 2022

Ko gre za modo, je hrvaška pevka zagotovo med tistimi, ki pomaga sooblikovati nove trende.

Severina je - vedno, ko se pojavi v javnosti - urejena kot iz škatlice, pa naj gre za njene odrske nastope ali pa zgolj za sprehod po mestu, med katerim jo ujamejo paparaci. Tudi ko je v navadni trenirki, vedno poskrbi za kakšen zanimiv modni in trendovski detajl.

Preberite še: Zale Djuric v TAKI podobi RES nismo vajeni, s to opravo je presenetila številne, ki so bili navdušeni!

Pred kratkim se je udeležila razstave, njen outfit pa je pritegnil veliko pozornosti, še posebej zaradi zanimivega krila. Nosila je krilo olivno zelene barve z razporkom, narejeno iz prešitega materiala, ki je kot nalašč za hladne jesenske dni (v kombinaciji s škornji pa tudi za zimske).

Zraven je obula bele, spredaj zaobljene čevlje z visoko peto in čudovito belo jakno s stisnjenimi rokavi. Ker je krilo narejeno iz svetlečega se materiala, je izbrala torbico sive mat barve, ki se odlično ujema z njenim outfitom.

Spet je pokazala, da je prava mojstrica modnih kombinacij, se vam ne zdi? Take kose bi v svoji omari to sezono zagotvo imela marsikatera modna navdušenka!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)