To pa je nekaj novega: Princ Harry po dolgem času (sam) v javnosti, mimoidoče pa je presenetil s petjem!

To pa je nekaj novega: Princ Harry po dolgem času (sam) v javnosti, mimoidoče pa je presenetil s petjem! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2021

V javnosti se je po dolgem času pojavil brez sinčka Archieja in soproge Meghan Markle in pritegnil veliko pozornosti - tudi paparacov.

In kaj je bil razlog? Vedenje princa Harryja je bilo nenavadno, vozil se je v nadstropnem avtobusu, gestikuliral in krilil z rokami, tako da je med mimoidočimi marsikdo pomislil, da je morda - pijan! A to seveda ni bilo res.

princ Harry

Ameriški voditelji James Corden je namreč snemal svojo oddajo Carpool Karaoke, v kateri še vrsto let gosti zvezdnike - glasbenike, politike, igralce in vse tiste, ki jih njegovi gledalci hočejo slišati peti svoje priljubljene pesmi, medtem ko se vozijo z avtobusom.

Cordenu je očitno uspelo in je 36-letnega princa prepričal, naj se odzove vabilu za gostovanje v oddaji. Povabil ga je na vožnjo po Los Angelesu in na karaoke. Koncept oddaje je namreč tak, da James svojega gosta pobere z avtom, s katerim se zapeljeta po mestu, medtem pa pojeta pred kamero.

Princ Harry

Ker pa je princ poseben gost, si je očitno zaslužil tudi poseben tretma, zato je snemalna ekipa za vožnjo z njim najela kar turistični nadstropni avtobus oziroma double decker. Paparacom je pri tem uspelo slikati odlično razpoloženega princa, ki se je zabaval med snemanjem oddaje. Seveda sta z voditeljem upoštevala priporočila, ki veljajo v boju proti koronavirusu - snemali so na prostem, bila pa sta tudi na primerni razdalji.

Samo mislimo si lahko, kaj so si mislili mimoidoči, ko so videli pojočega princa ...