To pa je res zelooo žalostno: Akijevi mami ni nihče sporočil, da je njen sin umrl

To pa je res zelooo žalostno: Akijevi mami ni nihče sporočil, da je njen sin umrl (foto: Goran Antley) Goran Antley
28. 1. 2022

Pevec skupine Parni valjak je umrl v soboto, a nihče ni imel srca, da bi to sporočil njegovi mami.

Tako je vsaj poročal srbski portal Republika. Njegovi mami, ki sicer živi v domu za ostarele v makedonski prestolnici Skopje, nihče ni sporočil žalostne novice o hudi izgubi, saj, kot pravijo, nimajo srca za nekaj takega.

Preberite še: Ljubezenska zgodba Akija Rahimovskega: Njegovo srce je osvojila TA Slovenka

"Načrtoval je pot v Makedonijo, saj je hotel videti mamo, s katero je slabo. V šoku smo in ne dojamemo, da se je to zgodilo, pričakovali smo ga. V petek sem se slišal z Akijem, prosil me je, naj z avtom pridem ponj na letališče v Skopju, z mamo je precej slabo in hotel jo je vsaj še enkrat videti. Moral bi prileteti v nedeljo popoldan," je Zdravko Sitnovski Stina, glasbenik in Akijev prijatelj, izjavil za hrvaške medije.

"Mama se ga je zelo veselila. V domu je vsem rekla, da prihaja njen sin, zaposlene je prosila, naj jo uredijo, saj bo prišel njen Aki. Mami niso še nič povedali," je Sitnovski dejal v nedeljo popoldan.

To, da naj bi Aki prišel v Skopje, je potrdil še Gabaret Tavijan, bobnjar skupine Leb i sol. "Šokirani smo in ne verjamemo, da se je to zgodilo, pričakovali smo ga v Skopju. To je velika izguba za glasbeno sceno. Bil je naš veliki prijatelj, naš brat," še dodaja Tavijan.