To pa so kopalke! Severina je s tem modelom zadela v polno!

To pa so kopalke! Severina je s tem modelom zadela v polno! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
14. 6. 2021

Marsikatera dama je že nabavila kopalke za to sezono, zagotovo pa se jih še veliko sprašuje, kakšen model bi jim najbolj pristajal.

No, med njimi zagotovo ni hrvaške zvezdnice Severine, ki se je v zadnjem času pred objektiv postavila v različnih modelih, ki resnično pustijo brez sape. Fotografije, objavljene na družbenem omrežju, so nastale na rajskih Maldivih, kamor se postavna pevka rada odpravi na oddih.

Tokrat je oboževalce razveselila s kopalkami v retro looku, saj je izbrala bele s črnimi pikami. Gre za "polka-dot" vzorec, ki deluje razigrano in veselo, same kopalke pa s svojim krojem nostalgično spomnijo na 60-ta leta minulega stoletja. Spodnji del je visok, zgornji pa ima široke naramnice, okrašene z volančki.

Seveda tudi v teh kopalkah Severinina vitka in brezhibna postava pride lepo do izraza, saj je nemogoče spregledati njene dolge noge, bujno oprsje in črvrst trebušček. Očitno je, da je tudi med lockdownom pevka vzorno skrbela za svojo formo in se ni odpovedala telovadbi. Njeni oboževalci so navdušeni in ji s svojimi odzivi na družbenih omrežjih sporočajo, da je videti fantastično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo