To so stroga pravila obnašanja, ki jih morata ves čas spoštovati princ George in princesa Charlotte

To so stroga pravila obnašanja, ki jih morata ves čas spoštovati princ George in princesa Charlotte (foto: Profimedia) Profimedia
5. 5. 2020

Princesi Charlotte in princu Georgu je povsem jasno, da morata spoštovati vsa pravila obnašanja, ki ju od njiju pričakuje kraljeva palača. 

Varuška kraljeve družine Maria Teresa Turrion Borrallo se je izobraževala na slavni fakulteti Norland v Bathu, kjer je imela odlične ocene in priporočila, zato ne čudi, da je danes varuška princa Georga, princese Charlotte in malega princa Louisa.

V knjigi Nanny in a Book je avtorica Louise Heren opisala, kako strogih pravil se morata ves čas držati princ Louise in princesa Charlotte, ki sta vsak dan bolj na očeh svetovne javnosti.

"Pravila so stroga in kraljevi otroci jih brez ugovarjanja spoštujejo. V posteljo odidejo tako že ob 19h, pred tem pa je bilo poskrbljeno, da so se dobro zaigrali in preživeli zadosti časa na svežem zraku. Igra je seveda zelo pomembna, da bi bili primerno utrujeni in da bi lažje zaspali. Prikrajšani so za čas, ki bi ga preživeli pred televizorjem in računalnikom. Zdaj pa že dobro vedo, da v javnosti ne smejo narediti kakšne neumnosti in da se ne smejo smešiti."

"Avtorica knjige tako odkriva, da otroci točno vedo, da z Mario ni heca, to pa zato, ker ima Maria vse pod kontrolo, otroci tako že vse od odhoda iz letala ali pa avtomobila Kate držijo za roke, se nasmihajo zbranim množicam in mahajo. Jok in trma nikakor nista sprejemljiva," je zapisano v knjigi.

In kako kraljevi otroci preživljajo prosti čas? "Veliko se vozijo s kolesi, se igrajo s psi, učijo se vrtnariti, njihove roke so polne zemlje in tudi v dežju ne ostajajo za štirimi stenami, s pravo obleko jim nič ne more priti do živega," dodaja avtorica.

Zmrdovanje pa ni dopuščeno niti pri mizi, kjer se pričakuje, da bodo otroci poskusili prav vsako hrano, saj bodo morali kot odrasli preizkušati različne vrste hrane na gala večerjah.

Priporočamo