TO so svetovni zvezdniki, ki imajo neverjetne talente in znanje: Spoznajte jih od blizu (in to, kar počnejo!)

<strong>Susan Sarandon</strong> (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
26. 11. 2022

Njihov primarni talent – bodisi petje ali igranje – jim že služi milijone, a marsikateri zvezdniki znajo še marsikaj več. Mečejo nože, pilotirajo letala, igrajo namizni tenis in sestavljajo Rubikovo kocko kot pravi genialci. Kdo med zvezdniki se torej lahko pohvali z nepričakovanimi talenti?

Geena Davis

Igralka številnih talentov je leta 1999 tekmovala v polfinalu tekmovanja za nastop na olimpijskih igrah. Izbrani šport? Lokostrelstvo. Čeprav se ji takrat ni uspelo uvrstiti na prihajajoče poletne olimpijske igre, je vseeno zasedla solidno 24. mesto med 300 tekmovalci. Ta rezultat je še toliko bolj impresiven, ko izvemo, da je Geena lokostrelstvo kot hobi odkrila le dve leti pred tem tekmovanjem.

Angelina Jolie

Morda ste vedeli, da je Harrison Ford izkušen pilot, verjetno pa vam je ostalo skrito, da se za krmilom letala dobro znajde tudi Angelina Jolie. Kot je povedala za revijo People, se je za učenje letenja navdušila zaradi danes 21-let­nega sina Maddoxa, saj je bil od nekdaj popolnoma navdušen nad letali. “Vsakič, ko Mad vidi letalo, je navdušen. Če se dejansko naučim leteti pred njegovim četrtim letom starosti, bom zanj kot Superman,” je leta 2004, ko je bil Maddox star tri leta, povedala Angelina. Seveda ji je uspelo. Leta 2005 je celo kupila čisto svoje letalo, da lahko z Maddoxom skupaj uživata med oblaki. Leta 2017 je tudi mladi Maddox šel po stopinjah svoje mame in se začel učiti letenja.

Angelina pa ima v malem prstu še eno zelo nenavadno veščino. Na snemanju filma Tomb Raider se namreč ni le priučila metanja nožev, ampak je to borbeno aktivnost tudi nadvse vzljubila. Da so ji bili noži že od nekdaj ljubi, priča dejstvo, da jih je kot deklica celo zbirala. Kako spretna je z noži, je imela priložnost pokazati tudi v šovu Conana O'Briena, občinstvo pa je le nemo strmelo v nenavadno situacijo, kjer prej mila lepotica divje vihti nevarna rezila.

Pierce Brosnan

Nekdanji James Bond je menda imel v svojem življenju precej nevarnih hobijev, čeprav je pred časom v intervjuju povedal, da so ga do leta 1969 zanimala skoraj izključno le na pol gola dekleta. Potem pa je odkril še eno strast – požiranje ognja. Začel je zelo resen učni proces in sčasoma tako zelo izpopolnil ta nenavadni hobi, da je imel celo nekaj javnih nastopov. Danes, ko je že bolj vnetljive starosti, se je od tega 'športa' že bolj ali manj poslovil, a verjamemo, da bi – če bi bilo treba – brez težav še danes pogoltnil kakšen plamenček ali dva.

Justin Bieber

Veliko se je že govorilo tem, da je glasbeni čudežni deček Justin Bieber mojster v reševanju Rubikove kocke. Njegov osebni rekord, ki tiči nekje pod minuto, je sicer daleč od svetovnega rekorda, ki šteje pičlih 4,69 sekunde, a vsekakor preseneti, da je pop pevec v resnici tako vešč reševanja te miselne zagonetke. Če bi le lahko tako mojstrsko reševal tudi svoje ljubezenske težave.

Christina Hendricks

Kar smo videli v seriji Oglaševalci (Mad Men), je bila sicer čista resnica – talentirana lepotica Christina Hendricks je dejansko izkušena v igranju na harmoniko. Kot je razkrila v intervjuju za LA Times, se je instrumenta učila kar celih deset let. “Prav tako mislim, da je harmonika zelo romantičen instrument, skozi katerega se odražajo stvari, ki jih obožujem – francoska kultura in Tom Waits – in vsi elementi, ki jih hočem vključiti v videz svojega doma,” je povedala Christina.

Bruce Willis

Legendarni igralec je prav tako domač z nekoliko nenavadnim instrumentom – ogrlicami. Vedno jih nosi s seboj in rade volje vnese malce blues ritmov v dolge snemalne dni. Svoje glasbeno znanje je nekoč celo združil v sodelovanje z zasedbo The Allman Brothers in z njimi – kot gost presenečenja – nastopil kar na koncertih. Možakar številnih talentov, torej.

Susan Sarandon

Izjemna igralka skriva prav posebno strast – ljubezen do namiznega tenisa. Ta šport tako zelo obožuje, da je v New Yorku celo odprla klub SPiN, ki je v celoti posvečen vsem platem rekreativnega uživanja v namiznem tenisu. Susan se je vanj zaljubila na prav posebni tematski zabavi, ki jo je nekoč preredil njen prijatelj. Povabljeni so popivali, se zabavali, plesali in – igrali namizni tenis. Kot pravi igralka, pa jo pri tem športu ne navdušuje šport kot tak, ampak predvsem to, da vedno pritegne zelo zanimive in raznovrstne ljudi z zelo različnimi osebnostmi.

Kaley Cuoco

Prekrasno blondinko, ki nas je zabavala v seriji Veliki pokovci (The Big Bang Theory), si v bistvu zelo enostavno predstavljamo v njenem 'skritem' hobiju. Ljubiteljica športnega jahanja je, kot je povedala že v številnih intervjujih, prav obsedena s konji. To vsekakor potrjuje tudi njen profil na Instagramu. Seveda je tudi sama lastnica nekaj žrebcev, prav tako pa občasno tekmuje v preskakovanju ovir. Kaley je že večkrat poudarila, da je jahanje tudi odlična in zelo zabavna telesna vadba.

Margot Robbie

Blestela je v spektakularni kriminalni komediji Volk z Wall Streeta (The Wolf of Wall Street) in v superherojeski akciji Odred odpisanih (Suicide Squad), v prostem času pa Margot Robbie rada poprime za napravo za tetovaže in se izkaže kot tatu mojstrica. No, 'mojstrica'. Pravi, da se tetovaž loteva čisto amatersko, jih pa je menda ustvarila že več kot 100. Med drugim je celo zrisala skupinsko tetovažo vsem soigralcem, ki so skupaj nastopili v filmu Odred odpisanih.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story