To so verjetno najlepše fotografije britanskih kraljevih otrok, kakšen očarljivec je mali Archie

To so verjetno najlepše fotografije britanskih kraljevih otrok, kakšen očarljivec je mali Archie (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2021

Otroci britanske kraljeve družine so v javnosti vedno poželi veliko zanimanja, mlada generacija pa je med Britanci izjemno popularna.

Britanska kraljeva družina je v javnosti izjemno priljubljena in zanimanje za njo z leti niti najmanj ne pojenja.

Še posebej veliko zanimanja pa svetovna javnost kaže za mlajšo generacijo, ki je z leti vse bolj v ospredju in v medijih "krade" vse več strani.

Princ William in vojvodinja Kate Middleton imata tri potomce, vsi trije pa so izjemno ljubki in britanska javnost vedno komaj čaka, da so objavljene nove fotografije njunih malčkov.

Princ George, princesa Charlotte in najmlajši princ Louis so izjemno fotogenični, še posebej rada pa se pred fotografski objektiv postavi princesa, ki tudi sicer zelo rada žari v javnosti, z razliko od svojega brata Georga, ki fotografskih objektivov ne mara prav preveč.

Williamov brat, princ Harry, je nedavno dobil drugega otroka, hčerko Lili, za zdaj pa je imela javnost priložnost videti zgolj na tisoče fotografij malega Archieja, s katerim Harry in Meghan Markle živita v sončni Kaliforniji. Archie velja za pravega družabnega metulja, saj se v množici odlično počuti in komaj čaka, da je lahko v družbi. Tudi pred kamerami ni nič kaj sramežljiv, v zadnjem času pa ga Harry in Meghan ne izpostavljata prav preveč javnosti, saj čez lužo želita živeti veliko bolj zasebno življenje, kot sta ga imela nekoč v Veliki Britaniji.