To so vse laži o Meghan Markle, ki ne držijo

To so vse laži o Meghan Markle, ki ne držijo (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2019

Mail on Sunday je objavil veliko laži o Meghan Markle in jo je želel prikazati v slabi luči.

Meghan Markle ima dovolj tabloidov, ki so o njej mesece in mesece pisali laži. Še posebej pa se ji je zameril Mail on Sunday, ko je pisal o njenem babyshowerju, njenem odnosu z očetom in o prenovljenem domu v Windsorju, zato se je odločila za tožbo.

Princ Harry in Meghan sta v obnovo doma vložila veliko časa, ljubezni in denarja. O prenovi se je pisalo veliko, vendar je bilo večino stvari izmišljenih. Harry in Meghan si nista privoščila bakrene banje v vrednosti 6500 dolarjev, prav tako pa njun dom nima zvočne izolacije, ki stane 650 tisoč dolarjev, joga studia, teniškega igrišča ali posebnih soban za Meghanino mamo Dorio.

Prav tako je bilo Meghanino pismo očetu objavljeno brez njenega dovoljenja in ni bilo objavljeno v celoti, vse to z namenom, da bi Meghan prikazali v slabi luči. "Izpuščeni deli pisma predstavljajo skoraj polovico dejanske vsebine. Neobjavljeni deli kažejo, da je tožnico skrbelo za očeta in druge ter tudi njeno zaskrbljenost, da britanski mediji njenega očeta le izkoriščajo."

Meghan je vedno skrbela za očetovo zdravje in se je trudila najti rešitve, da bi mu pomagala. Niti ne drži, da naj bi Thomas Markle hčer poklical pred poroko. Prav tako je ona prva poklicala svojega očeta z namenom, da bi ga "zaščitila in zagotovila njegovo udeležbo na poroki." Vojvodinja Suseška se ni prepirala z očetom, ko ji je sporočil svojo odločitev, da ga ne bo na poroko, še piše v tožbi.

Meghan je jezna tudi zaradi namigovanj, da svoje mame ni povabila na zabavo pred rojstvom sina in da je zabava stala 300 tisoč dolarjev. Mama je bila na zabavo povabljena, vendar se je zaradi službenih obveznosti ni mogla udeležiti.

Priporočamo