To so zvezdnice, ki bodo letos praznovale abrahama

1. 2. 2020 | Vir: Story
Deli
Mariah Carey (foto: Kristin Callahan/Ace Pictures/Shutterstock Editorial/Profimedia)
Kristin Callahan/Ace Pictures/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kar nekaj svetovno znanih zvezd bo letos praznovalo 50. rojstni dan, a veliko med njimi jih toliko res ne kaže.

Med njimi je nemška supermanekenka Claudia Schiffer, ki bo abrahama srečala avgusta. Manekenka, ki živi z režiserjem Matthewem Vaughnom in njunimi tremi otroki na podeželju v angleškem Suffolku, pravi, da si redno dela pilinge, ima tudi lastno kozmetično linijo, hodi na dolge sprehode s psi, igra tenis in vadi jogo.

Maja bo 50 let dopolnila še ena supermanekenka, to je Naomi Campbell. Za njo je starost samo številka. Pravi, da pazi, da se zdravo prehranjuje, izogiba se sladkorju in pije veliko vode. Trenutno skrbi za dve novi vzhajajoči zvezdi modnih pist, Adut Akech, sudansko manekenko, in Kaio Gerber, hčerko slavne manekenke Cindy Crawford.

Jordanska kraljica Rania bo obletnico praznovala avgusta z možem, kraljem Abdullahom II, in otroki.

Mariah Carey, o njej se večkrat ugiba, koliko je stara v resnici, let ne priznava – rojstne dneve pa bučno praznuje. Njena mama je nekoč priznala Oprah, da se je Mariah rodila leta 1970, torej bo letos njena obletnica okrogla.

Leta dobro skriva tudi igralka Rachel Weisz, ki bo marca dopolnila 50 let. Njena koža je sijoča: “Jem veliko avokada, v solati ali smutiju,” je razkrila slavna igralka.

Konec avgusta bo praznovala tudi Uma Thurman, ki tako kot Kleopatra prisega na kopanje v mleku in vsakodnevno škropljenje obraza z mineralno vodo. Njena lepota se je prenesla tudi na njeno hčerko Mayo Hawke (iz zakona z igralcem Eathanom Hawkom), ki že stopa po maminih igralskih stopinjah.

Tudi med znanimi Slovenkami bo letos jubilejno: petdeset let bodo praznovale Tamara Vonta, novinarka, urednica in političarka, atletinja Brigita Bukovec, Alenka Bratušek, ministrica, in tudi Melania Trump, prva dama ZDA. Abrahama bo praznovala 26. aprila.