TO so zvezdniki, ki iz praznovanj naredijo prave zgodbe, samo poglejte jih!

Jennifer Aniston (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
16. 1. 2022

Tudi to novo leto smo dočakali v pandemično okrnjeni izvedbi. Zdravje je vendarle na prvem mestu. Se pa lahko ob tem tolažimo z zvezdniki, ki so sicer znani po prvovrstnih novoletnih zabavah in tudi sami težko čakajo dan, ko bomo lahko najdaljšo noč v letu spet slavili kot nekoč.

Jennifer Aniston

Vsak izgovor je dober, da Jennifer Aniston priredi vrhunsko žurko. Bodisi rojstni dan bodisi predbožični večer, vsekakor pa ne sme izpustiti novoletnega rajanja. Seznam povabljenih vedno vključuje kopico najbolj odmevnih zvezdniških imen. Zadnje predkoronsko leto 2019 je dočakala tudi v družbi Jimmyja Kimmela in Jasona Batemana – čez dan so smučali, ponoči pa plesali.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Leo strašansko rad praznuje prihod novega leta, seveda tako kot v filmski različici Velikega Gatsbyja. Leto 2016 je recimo pričakal na zasebni zabavi na karibskem otoku Sveti Barolomej, ki sicer pripada Franciji. Med gosti je bil tudi Justin Bieber, žurirali pa so do 5. ure zjutraj. Če pokukamo še malce dlje v zgodovino – Leonardo DiCaprio je prihod leta 2013 praznoval na jahti v Sydneyju, v družbi Jamieja Foxxa in drugih prijateljev. A to ni vse – ob enih ponoči, ko so si voščili srečno novo leto, je po njih prišlo zasebno letalo, ki jih je urno transportiralo v Las Vegas, kjer so pristali malo pred polnočjo in še enkrat praznovali novo leto! Ja, dvojno slavje v enem dnevu.

Victoria in David Beckham

Victoria in David Beckham

Počasi bi si za zakonca Beckham lahko izmislili enotno ime, ker tako ali tako vedno tičita skupaj. In še bolj kot v družbi drug drugega sta rada v polni družinski zasedbi. Leto 2017 je tako družinica Beckham dočakala v luksuznem letovišču na karibskih otokih Turks in Caicos, za prihod leta 2019 pa sta zakonca Beckham organizirala zabavo v svojem londonskem domu. Po besedah revije Hello sta samo za ognjemet zapravila 5.000 dolarjev, celotna zabava pa ju je stala okoli 40.000 dolarjev. Prav ta dogodek pa je bil tudi prvi trenutek, ko je njun najstarejši sin Brooklyn objavil fotografijo s svojim dekletom.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo novo leto najraje dočaka v družbi Georgine Rodriguez in njunih otrok. Kar pa še ne pomeni, da sami čepijo doma na kavču in zobajo grozdje. Leto 2019 so dočakali v Dubaju, kjer so si ogledali famozni ognjemet, pred tem pa so na zasebni jahti uživali sončne žarke.

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor novo leto običajno dočaka s svojo zvesto klapo. Za prihod leta 2019 je organizirala zabavo s kostumi, kjer so se vsi gostje oblekli v najljubše fantazijske like iz otroštva. Taylor Swift je, nekoliko pričakovano, izbrala morsko deklico Ariel, Blake Lively, ki je bila prav tako med povabljenimi, pa se je napravila v Dorothy iz muzikala Čarovnik iz Oza. Na zabavo je prišel tudi Ryan Reynolds, a se je očitno pozabil našemiti, saj maske ni imel. Je pa zato Gigi Hadid po zabavi skakljala kot Mary Poppins.

Neymar

Neymar

Vrhunski brazilski nogometaš je znan po nadvse pestrem družabnem življenju. Če ni obkrožen z družino in prijatelji, je verjetno v družbi lepih deklet. Za vsako novo leto se vrne v Brazilijo. Konec leta 2018 ni bilo nič drugače – po vrnitvi v rodno deželo je s svojim spremstvom prijateljev in lepotic zabavo priredil kar na čudoviti brazilski plaži. Med gosti je bil tudi deskarski šampion Gabriel Medina. In ko Neymar priredi novolet­no zabavo, o tem seveda pišejo vsi brazilski mediji.

Rihanna

Rihanna

Pevka, ki si je izborila opazno mesto tudi v modni industriji, je vsak prednovoletni čas zasuta z vabili na te in one zabave. Na koncu izbere tisto, kjer bo največ njenih prijateljev. Za prihod leta 2014 je zabavo organizirala kar sama, in sicer v svojem stanovanju v New Yorku. Med drugim je prišla tudi manekenka Cara Delavigne. Ko so dočakali polnoč, so nazdravili in se odpravili na slavje v klub 40/40, ki si ga lasti Jay-Z. Leto 2019, zadnje pred pandemijo, pa je Rihanna dočakala na zasebni zabavi v klubu Mayfair v Londonu.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story