To so zvezdniški pari, ki so se spoznali prek spleta

Ricky Martin in Jwan Yosef. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
28. 7. 2019

Če svojo romantično srečo lovite prek aplikacij in spleta, lahko očitno naletite tudi na kakšnega ljubezni željnega zvezdnika. Tule je nekaj zvezdniških parov, ki so se najprej spoznali digitalno, nato pa razvili strastno razmerje. Pa četudi včasih na kratek rok.

Calvin Harris in Rita Ora. Njun prvi stik se je pripetil prek Twitterja leta 2013. Žal pa se je na Twitterju potem tudi odvrtela drama njunega razhoda. Zdaj so strasti – takšne in drugačne – med njima pomirjene.

Mandy Moore in Taylor Goldsmith. Ljubezenska pravljica z Instagrama. Moore je leta 2015 najprej izrazila svojo ljubezen do folk-rok skupine Dawes, kjer je Taylor kitarist in producent, to pa je potem vodilo do številnih elektronskih pisem, ki so se novembra 2018 razvila kar v poroko. Mandy in Taylor sta še vedno poročena.

Ricky Martin in Jwan Yosef. Pevec Ricky Martin je na Instagramu najprej opazil slikarska in kiparska dela švedskega umetnika Jwana Yosefa (čeprav frajer vmes rade volje objavi tudi kakšno svojo fotografijo zgoraj brez). Odločil se je, da ga kontaktira in tako se je začela zgodba, ki je leta 2016 vodila do zaroke, dve leti pozneje pa še do poroke.

Ariana Grande in Jai Brooks. Tole je prav posebna zgodba. Jai Brooks, 24-letni glasbenik iz Avstralije, je na YouTube objavil video, v katerem je v 36 sekundah razložil, zakaj bi Ariana Grande morala z njim na zmenek. Očitno je delovalo. Parček se je formiral leta 2012 in skupaj sta bila dobri dve leti.

Deborah Ann Woll in E. J. Scott. Simpatična rdečelaska iz serije Prava kri (True Blood) je svojega izbranca našla prek strani za zmenke match.com. Par je še danes skupaj, večkrat pa njuno zgodbo imenujejo kar pravljica sodobne ljubezni. E. J. je lani oslepel zaradi genetske bolezni, Deborah pa mu zdaj pomaga širiti zavedanje o tej bolezni in iskati podporo za zdravljenje ali morda nekoč celo zdravilo.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story