Tole je postala prava limonada: Je Gospodin Savršeni res prekinil z novo izbranko in kaj na vse skupaj poreče Hana Rodić?

Tole je postala prava limonada: Je Gospodin Savršeni res prekinil z novo izbranko in kaj na vse skupaj poreče Hana Rodić? (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
11. 6. 2021

Ko smo pomislili, da je drame konec, smo kaj kmalu ugotovili, da smo se ušteli.

Hrvaški mediji na veliko ugibajo, kaj se dogaja med Gospodinom Savršenim, Goranom Jurencem, ter njegovo novo izbranko Claudio Lucio Pioch, zaradi katere sta se s Hano Rodić tudi razšla. Vse se je začelo, ko je Goran s svojega Instagram profila izbrisal vse skupne fotografije z novim dekletom. Ni znano, zakaj se je za to odločil.

In tako so se spet razburile strasti, ki so vzplamtele po javni prekinitvi Gorana in Hane. Njeni sledilci so po tej najnovejši Goranovi potezi Hano takoj vprašali, kaj si misli o celi zadevi. Ena od sledilk jo je vprašala, ali bi se vrnila h Goranu, če bi jo on prosil za to, Hana pa ji je takoj odgovorila, da je on to že prosil. Ob tem lahko samo še rečemo: No, kaj takega!

Spomnimo: marca letos je odjeknila novica, da sta Gospodin Savršeni in Hana zaključila s svojo triletno zvezo. Do tod vse lepo in prav, a sta nekdanja zaljubljenca začela javno "obravnavati" poteze drugega. Družbena omrežja sta izrabila za pranje umazanega perila, s svojimi sledilci sta tudi delila pikantosti iz zasebnega življenja. Seveda je vse skupaj dvignilo veliko prahu.

Ko je vse skupaj potihnilo, je zadnja Goranova poteza spet sprožila ugibanja in dvigovanja obrvi ...