Tom Cruise: Boji se tumorja

Ker je star 50 let in ker je njegov oče prav pri 50 letih umrl za rakom, Tom zadnje čase sanja, da umira za to zahrbtno boleznijo.  (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
10. 1. 2013

Igralec Tom Cruise se vsako noč zbuja ves preznojen, ker ga že nekaj časa preganja ista nočna mora.

"Zadnjih 28 let ima iste sanje – leži v bolnišnični postelji in umira za rakom," je povedal njegov prijatelj. Dodal je še, da ga te sanje preganjajo, ker je njegov oče Thomas Mapother III. pri 50 letih umrl prav zaradi te zahrbtne bolezni. In Tom je zdaj star 50 let.

"Družino je pred pol leta močno zaskrbelo za njegovo zdravje, ker je v manj kot mesecu dni shujšal sedem kilogramov. Takrat so pomislili na najhujše, a je bil razlog za izgubo kilogramov na srečo le stres zaradi ločitve od Katie Holmes," je pojasnil Tomov prijatelj.

Cruise se prezgodnje smrti boji predvsem zato, ker noče, da bi njegova hčerka Suri odraščala brez očeta. "Suri je še majhna in Tom noče zamuditi njenega odraščanja. Strah ga je, da bo v kratkem umrl za kakšno zahrbtno boleznijo, ki mu bo preprečila, da bi bil ob Suri v pomembnih življenjskih situacijah," je še razložil zvezdnikov prijatelj.