Tom Cruise je izgubil mamo

Tom Cruise je izgubil mamo (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lady
27. 2. 2017

Za igralcem Tomom Cruisom niso nič kar prijetni dnevi, saj je nedavno izgubil mamo, na katero je bil zelo navezan. Kot je znano, naj bi osemdesetletna Mary Lee South umrla v spanju, in sicer po dolgem boju z boleznijo.

Žal ni znano, s katero boleznijo se je spopadala, očitno pa je bilo, da ji ta ni ravno prizanašala. Lanskega maja, ko so jo prvič po letu 2010 opazili v javnosti, je namreč bila videti zelo slabotna, zato so jo naokrog prevažali z vozičkom. Bila je tudi vidno shujšana, da je lažje dihala, je imela na nos nameščeni cevki s kisikom.

Gospa je zadnja leta svojega življenja preživela na Floridi v kraju Clearwater, kjer se nahaja tudi svetovni sedež scientološke cerkve. Prav tam naj bi preživljala tudi večino svojega časa, sicer pa je prebivala v stanovanju, kjer je zanjo ves čas skrbela medicinska sestra. Mary so le nekaj dni po njeni smrti tudi že pokopali, na pogrebu so bili le ožji člani družine in nekaj njenih tesnih prijateljev.

Toma je smrt matere zelo prizadela, a časa za žalovanje ne bo imel prav veliko, saj ga že čakajo novi delovni izzivi. Zaigral bo namreč v dveh novih filmih Mumija (The Mumy) in Narejeno v Ameriki (American Made).